Haluatko yhdistää velkasi?

Velkojen yhdistäminen voi auttaa ulos kierteestä. Hae meiltä takausta järjestelylainaan.

Ahdistavatko velka- ja raha-asiat?

Et ole yksin. Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä apua ongelmiesi selvittämiseen.

Kiinnostaako yhteistyö?

Koulutamme järjestöjen ja muiden tahojen vapaaehtoisia raha- ja velka-asioissa.

Velkalinja

Maksutonta neuvontaa arkisin klo 10-14

 0800 9 8009

Ajankohtaista
Toukokuussa sivuillamme keskustellaan ryhmächateissa. Chatit ovat kaikille avoimia ja aiheina ovat perintä, opiskelijoiden raha-asiat sekä ulosotto. Katso chattien ajankohdat linkistä. Tervetuloa kysymään ja keskustelemaan!
Ajankohtaista
Oletko hakenut lainaa viimeisen 12 kuukauden aikana? Kerro meille kokemuksistasi. Pääset lyhyeen kyselyyn tästä.
Artikkeli
Varaudu siihen, että Takuu-Säätiön takauksen hakemiseen kuluu aikaa ja se vaatii myös työtä. Teemme päätöksiä viikoittain. Voit tarkistaa takaushakemusten jonotilanteen nettisivuiltamme.
Artikkeli
Tarvitsetko pientä lainaa? Myönnämme sosiaalisia pienlainoja, jotka on tarkoitettu pienituloisille ihmisille kodin hankintoihin, kuten kodinkoneisiin tai takuuvuokraan.
Artikkeli
Etsitkö keinoa päästä pois lasku- ja velkakierteestä? Ongelmien ratkaisemiseen on erilaisia keinoja riippuen siitä, millainen tilanteesi on. Joskus tilanne voi korjaantua nopeilla ja yksinkertaisilla keinoilla, mutta yleensä se vaatii aikaa ja työtä.
Tarina
"Otin taas vippejä lisää ja maksoin vanhoja pois. Yksi suurempi lasku suisti hataran systeemini ja rahaa ei enää ollutkaan kaikkiin vippeihin, aiemmin otettuihin lainoihin ja normaaleihin laskuihin"
Penno, taloudenhallinnan sovellus
Mun talous
Puhu rahasta