Haluatko yhdistää velkasi?

Velkojen yhdistäminen voi auttaa ulos kierteestä. Hae meiltä takausta järjestelylainaan.

Ahdistavatko velka- ja raha-asiat?

Et ole yksin. Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä apua ongelmiesi selvittämiseen.

Kiinnostaako yhteistyö?

Koulutamme järjestöjen ja muiden tahojen vapaaehtoisia raha- ja velka-asioissa.

Velkalinja

Maksutonta neuvontaa arkisin klo 10-14

 0800 9 8009

Artikkeli
Etsitkö keinoa päästä pois lasku- ja velkakierteestä? Ongelmien ratkaisemiseen on erilaisia keinoja riippuen siitä, millainen tilanteesi on. Joskus tilanne voi korjaantua nopeilla ja yksinkertaisilla keinoilla, mutta yleensä se vaatii aikaa ja työtä.
Artikkeli
Tarvitsetko pientä lainaa? Myönnämme sosiaalisia pienlainoja, jotka on tarkoitettu pienituloisille ihmisille kodin hankintoihin, kuten kodinkoneisiin tai takuuvuokraan.
Artikkeli
Tarjoamme neuvontaa ja ratkaisuja velkaongelmiin. Lisäksi autamme ihmisiä oman talouden hallinnassa ja ongelmien ennaltaehkäisemisessä. Palvelumme ovat valtakunnallisia ja maksuttomia.
Artikkeli
Varaudu siihen, että Takuu-Säätiön takauksen hakemiseen kuluu aikaa ja se vaatii myös työtä. Teemme päätöksiä viikoittain. Voit tarkistaa takaushakemusten jonotilanteen nettisivuiltamme.
Artikkeli
Talous- ja velkaongelmissa voit aina kääntyä ensin Takuu-Säätiön tai kunnallisen talous- ja velkaneuvojan puoleen. Voit aloittaa avun hakemisen kummasta paikasta tahansa.    
Tarina
"Otin taas vippejä lisää ja maksoin vanhoja pois. Yksi suurempi lasku suisti hataran systeemini ja rahaa ei enää ollutkaan kaikkiin vippeihin, aiemmin otettuihin lainoihin ja normaaleihin laskuihin"